Design by Play Casino

Bowling en del af undervisningen i Faxe Kommune.

Udskriv
Oprettet: Mandag, 19. september 2016 Skrevet af Jan G Nielsen

Lørdag den 8. oktober havde vi besøg af Haslev Bowlingklub og formanden Lars Elgaard. Han fortalte blandt andet om at bowlingen nu bliver en del af undervisningen i Faxe Kommune. I første omgang for skolerne på fjerde klassetrin. Du kan høre eller genhøre udsendelsen igen i "Aktuel Sport" i programfladen fra klokken 14. - Programmet udgik den 22. oktober. Vi prøver igen lørdag den 29. oktober 2016.

 Vi sender udsendelsen med Lars Elgaard igen - lørdag den 29. oktober 2016. 

Lørdag den 24. september 2016 måtte det oprindelige program af "Aktuel Sport" udgå. Der var ellers nok at følge med i. Haslev var tæt på sejr i weekendens hjemmekamp i Sjællandsserien i fodbold. Men et sent straffe og udligning så blev det kun til det ene point. Men vigtigt er det at nævne, at jeg faktisk havde aftalt en snak med formanden for Haslev Bowlingklub Lars Elgaard fortæller Jan G. Nielsen. -Den snak tager vi så om fjorten dage, hvor Lars kigger forbi studierne på Radio Østjælland. Her vil Lars fortælle om Haslev Bowlingklub, og det spændende at bowling nu også bliver en del af undervisningen i Faxe Kommune. Så lyt med lørdag den 8. oktober fra kl. 14 på 104,7.

----

Lørdag den 24. september 2016 kan du i programmet "Aktuel Sport" blandt andet høre om "Foreningernes dag", der blev afholdt sidste weekend i Haslev. 54. foreninger var samlet i Haslev for at fortælle om nogle af aktiviteterne i de mange foreninger i Faxe Kommune. En af dem var Haslev Bowlingklub. Vi besøgte dem ved dagen, og vi får også besøg af formanden Lars Elgaard, der fortæller om et nyt skoleprojekt, hvor Bowling indgår i undervisningen. Vi går også i arkiverne, hvor de kan høre første halvleg af finalen af "Sportens Mester 1988". -Et seværdigt genhør kan jeg godt love fortæller Jan G. Nielsen, der er i studiet - lørdag fra klokken 14.   

Vi følger også løbende den lokale fodbold, hvor Haslev FC spiller hjemme i Sjællandssserien. Også håndbolden starter så småt op lokalt. Også denne søndag eftermiddag. 

jgn

 

Tuesday the 24th. Design by QualityJoomlaTemplates. Radio Østsjælland
Copyright 2012

©