Design by Play Casino

Dalby vendte topopgør til sejr..

Udskriv
Oprettet: Tirsdag, 08. november 2016 Skrevet af Jan G Nielsen

Dalby er forsat med helt fremme i 3. division i håndbold hos herrerne. Dalby vandt søndag eftermiddag med 30-26 over Dianalund/Tersløse. Det var en kamp, der bølgede godt frem og tilbage. Dalby var i starten af anden halvleg bagud med tre mål, men vendte det hele i slutfasen, hvilket gav sejren på fire mål. Dalby har vundet syv ud af otte spillede kampe, og ligger på andenpladsen i rækken. -Vi har i øvrigt lydglimt fra opgøret i "Aktuel Sport" på lørdag på 104,7 hos Radio Østsjælland fortæller Jan G. Nielsen.

Aktuelt: Mere om Dalbys kamp i weekenden i Dagbladet og Sjællandske.

13/11-16. Med et skud i sidste øjeblik så hentede Dalby sejren i topkampen hjemme mod Lammefjorden på 21-20. Matchvinder blev Dalbys spillende træner Claus Vinding. Med sejren så ligger Dalby nu på andenpladsen i 3. division. Også Dalbys damer har fået en flot start på denne håndboldsæson. De er uden pointtab. Søndag eftermiddag hentede de deres sjette sejr på stribe, og topper fortjent kval. rækken. De vandt hjemme 26-20 ligeledes over Lammefjorden.

6/11..16.. Både Dalbys herrer og damer har fået en god start på sæsonen 2016/17. Blandt andet tog Dalbys damer den femte sejr i weekenden, og mandskabet er forsat uden nederlag. Også Dalbys herrer i 3. division, hvor de har vundet fire ud af fem kampe, og naturligt er med helt fremme i rækken.

30/10-16 ..Dalbys herrer vandt hjemme i Dalbyhallen - søndag eftermiddag med 25-19 mod Korsør/Tårnborg i 3. division. De har vundet de tre ud af de første fire kampe.  Team Faxes herrer vandt i weekenden knebent hjemme med 32-31 over Løve/Høng. Team Faxes herrer har vundet to af de fire første kampe i Kval. rækken.

23/10-16.. Husk der er hjemmestævner søndag den 23. oktober 2016 hos både Team Faxe og Dalbys håndboldafdelinger. Mere i programmet "Aktuel Sport" lørdag eftermiddag på 104,7 fra kl.

17/10-16...  Både Team Faxe og Dalbys håndboldafdelinger er kommet i gang med sæsonen 2016/2017.  Dalbys herrer befinder sig i 3. division og har startet sæsonen med to sejre og et nederlag. Team Faxes damer befinder sig også i 3. division. Her er det blevet til en blandet start for deres vedkommende.

 10/10-16... Vi bygger lidt mere her på denne side i den kommende tid. /Indtil da kig forbi Sjællandske Medier. De har mere om starten for de lokale håndboldafdelinger. /Jan G.

Tuesday the 24th. Design by QualityJoomlaTemplates. Radio Østsjælland
Copyright 2012

©