Design by Play Casino

HB Køge sluttede af med et point ..

Udskriv
Oprettet: Torsdag, 17. november 2016 Skrevet af Jan G Nielsen

HB Køge sluttede efteråret af med uafgjort 0-0 hjemme mod Fremad Amager. Dermed har HB Køge hentet 28. point i efteråret. Det placerer holdet på en 6. plads i den utrolige tætte division. Der er ikke langt fra top til bund. Eneste hold, der for alvor er sat af er AB, der ligger sidst med 10 point op til redning. HB Køge har kun tabt tre kampe, men har så spillet hele ti gange uafgjort. Også ti gange har HB Køge gået fra banen uden at modstanderne har scoret. Der er nu vinterferie. Sæsonen genoptages den 5. marts med en udekamp mod Nykøbing FC. 

 

 Du kan læse mere her på HB Køges egen hjemmeside. 

23/11-16.  HB Køge havde søndag eftermiddag taget turen til det nordlige Sjælland, hvor holdet i årets sidste udekamp skulle forsøge at tage point fra FC Helsingør. Da de to hold senest mødtes endte opgøret uden mål og uden vinder. -Denne regnfulde og blæsende novembersøndag skulle vise sig også at uden vinder. Men målløst blev det ikke fortæller HB Køges egen hjemmeside. Det endte 2-2 og HB Køge nu på 5. pladsen i den meget tætte 1. division. HB Køge slutter fodboldåret 2016 af søndag eftermiddag, hvor Fremad Amager gæster Castus Park i Herfølge. Der er start kl. 13.45.

14/11-16..  HB Køge leverede mandag aften en vaskeægte mandfolkeindsats da man hjemme på Castus Park i Herfølge slog til mod topholdet Hobro, som blev sendt tilbage til det nordjyske med et nederlag på 1-0 fortæller HB Køges egen hjemmeside. HB Køges næste opgave bliver endnu et topopgør, hvor HB Køge drager til FC Helsingør, der er et point efter HB Køge i den nuværende tabel. Du kan læse mere her på HB Køges egen hjemmeside. Her Hobro kampen.  

 

Tuesday the 24th. Design by QualityJoomlaTemplates. Radio Østsjælland
Copyright 2012

©