Design by Play Casino

Dalbys damer vandt topopgøret ..

Udskriv
Oprettet: Tirsdag, 22. november 2016 Skrevet af Jan G Nielsen

Der var gevinst til både Dalbys herrer i 3. division og Dalbys damer i kval. rækken. Sidstnævnte vandt topopgøret hjemme mod Næstved/HG med 19-17. En kamp der blev afgjort i midten af anden halvleg, hvor Dalby trak fra og kom på 19-14. Dalbys herrer vandt med 23-20 over Himmelev. Gæsterne var pænt med, men alligevel var Dalby i stor kontrol det meste af kampen. Så sejren var helt i orden. Dalby ligger forsat på en andenplads i rækken. 

 

Aktuelt: Mere om Dalbys kamp i weekenden i Dagbladet og Sjællandske.

4/12-16.. Dalbys herrer spillede uafgjort ude i topopgøret i Odense, mod rækkens tophold. Hjemmeholdet overvandt at være bagud med 0-7 mod Dalby. Med det uafgjort resultat er begge hold forsat nummer et og to i rækken. Dalfbys herrer spiller så igen lørdag eftermiddag hjemme i Dalbyhallen. Det sker lørdag kl. 15.00. Tag i Dalbyhallen.Er du forhindret kan du følge 104,7, hvor Radio Østsjællan er på plads og sender direkte fra opgøret.

1/12-16.. Dalby forsætter sin sejrstime i herrernes 3. division. I sidste weekend vandt Dalby på Fyn over Tved en sikker sejr på 27-20. Dermed vandt Dalby sin ottende sejr på stribe og ligger forsat på en andenplads i rækken. Søndag aften går turen til Odense, for at møde rækkens absolutte tophold. Det er søndag aften kl. 18. 

23/11-16.. Dalby er forsat med helt fremme i 3. division i håndbold hos herrerne. Dalby vandt søndag eftermiddag med 30-26 over Dianalund/Tersløse. Det var en kamp, der bølgede godt frem og tilbage. Dalby var i starten af anden halvleg bagud med tre mål, men vendte det hele i slutfasen, hvilket gav sejren på fire mål. Dalby har vundet syv ud af otte spillede kampe, og ligger på andenpladsen i rækken. -Vi har i øvrigt lydglimt fra opgøret i "Aktuel Sport" på lørdag på 104,7 hos Radio Østsjælland fortæller Jan G. Nielsen.

 

13/11-16. Med et skud i sidste øjeblik så hentede Dalby sejren i topkampen hjemme mod Lammefjorden på 21-20. Matchvinder blev Dalbys spillende træner Claus Vinding. Med sejren så ligger Dalby nu på andenpladsen i 3. division. Også Dalbys damer har fået en flot start på denne håndboldsæson. De er uden pointtab. Søndag eftermiddag hentede de deres sjette sejr på stribe, og topper fortjent kval. rækken. De vandt hjemme 26-20 ligeledes over Lammefjorden.

6/11..16.. Både Dalbys herrer og damer har fået en god start på sæsonen 2016/17. Blandt andet tog Dalbys damer den femte sejr i weekenden, og mandskabet er forsat uden nederlag. Også Dalbys herrer i 3. division, hvor de har vundet fire ud af fem kampe, og naturligt er med helt fremme i rækken.

30/10-16 ..Dalbys herrer vandt hjemme i Dalbyhallen - søndag eftermiddag med 25-19 mod Korsør/Tårnborg i 3. division. De har vundet de tre ud af de første fire kampe.  Team Faxes herrer vandt i weekenden knebent hjemme med 32-31 over Løve/Høng. Team Faxes herrer har vundet to af de fire første kampe i Kval. rækken.

23/10-16.. Husk der er hjemmestævner søndag den 23. oktober 2016 hos både Team Faxe og Dalbys håndboldafdelinger. Mere i programmet "Aktuel Sport" lørdag eftermiddag på 104,7 fra kl.

17/10-16...  Både Team Faxe og Dalbys håndboldafdelinger er kommet i gang med sæsonen 2016/2017.  Dalbys herrer befinder sig i 3. division og har startet sæsonen med to sejre og et nederlag. Team Faxes damer befinder sig også i 3. division. Her er det blevet til en blandet start for deres vedkommende.

 10/10-16... Vi bygger lidt mere her på denne side i den kommende tid. /Indtil da kig forbi Sjællandske Medier. De har mere om starten for de lokale håndboldafdelinger. /Jan G.

Tuesday the 24th. Design by QualityJoomlaTemplates. Radio Østsjælland
Copyright 2012

©